Επαγγελματικοί κλάδοι

Εστιάζουμε σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους!

Μεταφράσεις με ακρίβεια από έμπειρους μεταφραστές με εξειδίκευση στους παρακάτω επαγγελματικούς κλάδους:
R

Νομικές μεταφράσεις

R

Ιατρικές μεταφράσεις

R

Μετάφραση ιστοσελίδων

R

Ταξίδια & Τουρισμός

R

Οικονομικές μεταφράσεις

R

Τεχνικές μεταφράσεις

R

Εμπορικές Μεταφράσεις & Μάρκετινγκ

R

Επίσημες μεταφράσεις για ιδιώτες

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε διαθέσιμοι για διάφορα μεταφραστικά έργα, μικρά και μεγάλα, εξετάζοντας πάντα όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες κατά τη διαδικασία της μετάφρασης, με γνώμονα την ποιότητα και τις προθεσμίες, διατηρώντας πάντα εξαιρετική επικοινωνία με τους πελάτες.

Συνδυάζουμε την επάρκεια των μεταφραστών μας με τα πιο σύγχρονα λογισμικά συστήματα μετάφρασης.
Σκοπός μας είναι, με εξατομικευμένη και ανθρωποκεντρική προσέγγιση μέσω κατάλληλων και αποτελεσματικών διαδικασιών, μετά την ολοκλήρωση ενός έργου να ικανοποιούνται απόλυτα οι προσδοκίες των πελατών μας.

N

Ανταγωνιστικές τιμές

N

Καλή ποιότητα

N

Άριστη επικοινωνία

N

Έγκαιρη παράδοση

Έγκαιρη παράδοση

p
Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος κι εμείς το γνωρίζουμε καλά αυτό, όλες οι μεταφράσεις μας παραδίδονται σύμφωνα με τον συμφωνηθέντα χρόνο παράδοσης.

Εγγύηση ποιότητας

p
Οι αξίες μας καθορίζουν την ευθύνη που έχουμε στους πελάτες μας. Με γνώμονα τον Κώδικα Δεοντολογίας των μεταφραστών δεσμευόμαστε για την άριστη επαγγελματική εκτέλεση οποιουδήποτε μεταφραστικού έργου.

Εμπιστευτικότητα

p
Τήρηση απόλυτης εχεμύθειας η οποία διέπεται από τις κείμενες διατάξεις και το νομοθετικό πλαίσιο για όλες τις πληροφορίες, που παρέχονται σε μας στο πλαίσιο της συνεργασίας μας.

Συμβουλευτική

p
Χρειάζεστε βοήθεια σε ό,τι αφορά
τα έγγραφα σας που προορίζονται για το εξωτερικό ή από το εξωτερικό για την Ελλάδα; Παρέχεται δωρεάν συμβουλευτική αποκλειστικά για τους πελάτες του γραφείου.